Δείτε μέσα
Porn Flakes
Συγγραφέας
 • Πρόλογος: Γιάννης Κουκουλάς
 • ISBN
  978-960-6750-25-0
 • Στοιχεία έκδοσης
  Χαρτόδετο, σχήμα 21x 29 cm, έγχρωμο
 • Σελίδες
  64
 • Ημερομηνία έκδοσης
Tιμή
€2.10
€7.00
Σύντομη περιγραφή

Σκίτσα του Πέτρου Ζερβού σε ένα album με γέλιο και σαρκασμό

Αντί του λυτρωτικού συναινετικού σεξ μεταξύ ενηλίκων με σώας τας φρένας καταφεύγουμε σε υποκατάστατα. Φοβικά επιλέγουμε την αυτοαπομόνωση, την ασφάλεια και τη βεβαιότητα των κατά μόνας ηδονών, υποκύπτουμε στις πατροπαράδοτες “αξίες” και θρησκευτικές αγκυλώσεις περί εγκράτειας. Απωθούμε τις ορμές και συσσωρεύουμε τις επιθυμίες.

Όσο περισσότερο βιώνουμε το εικονικό σεξ, το σεξ ως θέαμα και το σεξ δι’ αντιπροσώπων τόσο στρεβλώνουμε την ανάγκη, το ένστικτο, την απόλαυση. Η παλλόμενη, καυτή, υγρή, λαχανιασμένη σάρκα απαιτεί άλλη μια. Τουλάχιστον. Όσο δεν την βρίσκει (και δεν την ψάχνει) μπορεί να αρκεστεί μόνο στον αυτοσαρκασμό.
Αυτό το βιβλίο, με τα υπέροχα σκίτσα και το αβίαστο γέλιο που προσφέρει, είναι μια μικρή συμβολή και μια παρακίνηση στην απαραίτητη αυτοκριτική μας. 
     
Οι ιστορίες του album πρωτοδημοσιεύθηκαν στο περιοδικό ΓΑΛΕΡΑ

Πέτρος Ζερβός

Ο Πέτρος Ζερβός (γενν. 1958) είναι δημιουργός κόμικς και διπλωματούχος αρχιτέκτονας μηχανικός του ΕΜΠ.

Ξεκίνησε να σκιτσάρει σαν γελοιογράφος το 1978 στο Θούριο και κατόπιν εμφανίστηκε με το πρώτο του κόμικ στη Βαβέλ το 1981. Δουλειές του φιλοξενήθηκαν επίσης στον Σχολιαστή, το Convoy, την εφημερίδα Πριν, και το λογοτεχνικό περιοδικό Φράση.

Συμμετείχε ως ηθοποιός στην ταινία Το μικρό ψάρι του Γιάννη Οικονομίδη.

Έχει εκδώσει πολλά έργα, άλμπουμ και βιβλία κόμικ και έχει συμμετάσχει σε πολλές συλλογικές και ατομικές εκθέσεις της 9ης τέχνης.