Δείτε μέσα
Φτιάχνω το δικό μου θέατρο σκιών - σετ 2
 • Υπότιτλος
  Ο Καραγκιόζης στους πλανήτες
Συγγραφέας
 • ISBN
  978-960-6660-19-1
 • Στοιχεία έκδοσης
  Χαρτόνια, σχήμα Α4
 • Σελίδες
  20
 • Ημερομηνία έκδοσης
Tιμή
€8.00
Σύντομη περιγραφή

Ζωγραφίζω και παίζω με τις φιγούρες του Καραγκιόζη

Φιγούρες του Τάσου Κώνστα

Τώρα, τα παιδιά μπορούν να κατασκευάσουν τις δικές τους φιγούρες και τα σκηνικά για το θέατρο σκιών.

Σετ με 20 χαρτόνια που περιλαμβάνει 10 πρωτότυπες φιγούρες Καραγκιόζη, του γνωστού δημιουργού Τάσου Κώνστα, από το Κέντρο Μελέτης & Σπουδής στην Τέχνη του Θεάτρου Σκιών & του Κουκλοθέατρου «Φιγούρες & Κούκλες».

Ο Καραγκιόζης έγινε ...διαστημικός!

Δημιουργήθηκε από τις εκδόσεις ΣΤΡΑΤΗΣ και τον δημιουργό Τάσο Κώνστα ένα δεύτερο σετ με τον τίτλο «Ο Καραγκιόζης στους Πλανήτες». Ένα ακόμα σετ με 8 φιγούρες και νέα σκηνικά, για το πάντα κλασικό παιχνίδι του θεάτρου σκιών.

Περιέχει Φιγούρες: Καραγκιόζης αστροναύτης, Χατζηαβάτης αστροναύτης, Μπάρμπα-Γιώργος αστροναύτης, Κολητήρι, Μορφονιός, Σολομών, Σιορ-Διονύσιος, Επιστήμονας. Σηνικά: Τηλεσκόπιο, Πύραυλος, Πλανήτες, Σελήνη


Τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν με χρώματα τις φιγούρες και τα σκηνικά, να κόψουν από τα χαρτόνια τις φιγούρες και να τις συναρμολογήσουν με απλό και εύχρηστο τρόπο.

Για παιδιά άνω των 3 ετών

Κώνστας Τάσος

Ο Τάσος Κώνστας γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και θέατρο. Έμαθε την τέχνη του θεάτρου σκιών «μαθητεύοντας» από παιδί σε μπερντέδες καταξιωμένων «μαστόρων». Είχε την τύχη να παρακολουθεί την πορεία του ο Ευγένιος Σπαθάρης και να τον τιμήσει με μια μακρόχρονη μαθητεία, συνεργασία και σύμπραξη επί σκηνής. Εδώ και χρόνια δημιουργεί τις δικές του φιγούρες και παραστάσεις καραγκιόζη.

Από το 1999 παίζει μόνιμα στο θεατράκι που ίδρυσε, τις «ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ» στην Πλάκα, το οποίο το 2018 μεταφέρθηκε και λειτουργεί σε νέο χώρο στο Παλαιό Φάληρο.

Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Κέντρου Μελέτης & Σπουδής στην Τέχνη του Θεάτρου Σκιών και του Κουκλοθέατρου, και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Θεάτρου για Παιδιά & Νέους (Ελληνική Assitez).