Δείτε μέσα
Οι ιστορίες του Χόρχε
Συγγραφέας
 • Σκίτσα, σχεδίαση εξωφύλλου, σελιδοποιήση: Ναταλία Κοκώση
  Διόρθωση: Γιάννης Ζίγκιρης
 • ISBN
  978-618-5156-88-6
 • Στοιχεία έκδοσης
  Χαρτόδετο, σχήμα 14x20.5 cm, περιέχει flash disc με μουσικό έργο
 • Σελίδες
  112
 • Ημερομηνία έκδοσης
Tιμή
€13.50
€15.00
Σύντομη περιγραφή

Στο βιβλίο περιέχεται ο δίσκος/έργο του Σπύρου Γραμμένου «Δίσκος σας» (σε flash disc) και 32 σύντομες ιστορίες του ίδιου

Το βλέμμα του στάθηκε για λίγο στο κενό. Πρώτη φορά στη μέχρι τώρα πορεία της ζωής του που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Τα υγρά του μάτια τρεμόπαιξαν και αισθάνθηκε ένα κάψιμο στο στομάχι. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι ήταν αυτό που τον είχε κάνει να μπει σε αυτήν την διαδικασία. Ήπιε μια τελευταία γουλιά από τον πικρό καφέ που του είχαν φέρει καταλάθος, έσβησε το τσιγάρο του και σηκώθηκε.

Πήρε το βιβλίο στα χέρια του, το κοίταξε για μία τελευταία φορά, το πέταξε στο πάτωμα και άρχισε να χοροπηδάει πάνω του ουρλιάζοντας ακατάληπτες λέξεις. Σταμάτησε ξαφνικά και σωριάστηκε δίπλα στο βιβλίo σαν κάποιος να τον απενεργοποίησε.

Ήταν ο τελευταίος που το διάβασε.

 

Περιέχει flash disc με το μουσικό έργο «Δίσκος σας»

Σπύρος Γραμμένος

Ο Σπύρος Γραμμένος γράφει τραγούδια, μουσικές για θέατρα, κάνει ραδιόφωνο, έχει κυκλοφορήσει τρεις δίσκους μέχρι τώρα και προσδοκά να βγάλει άλλον ένα. Είχε τσακωθεί με τον δάσκαλο κιθάρας στα εννέα του χρόνια- κι αυτό βγαίνει στην σκηνή- τον είχαν διώξει από την ομάδα βόλεϊ, από την κωπηλασία, από δύο γυμναστήρια, δεν του αρέσει η μπάλα ούτε το μπάσκετ και του αρέσει το φαγητό, το ουίσκι, το αγνό τσίπουρο, τα σιροπιαστά και βγαίνουν και όλα αυτά στην σκηνή.

Αγαπημένο χρώμα δεν έχει και είναι υδροχόος.