Το πλήρες εγχειρίδιο της πρέφας
 • Πρόλογος: Τάκης Κανναβός
 • ISBN
  978-960-6750-90-8
 • Στοιχεία έκδοσης
  Χαρτόδετο, 16x23 cm
 • Σελίδες
  264
 • Ημερομηνία έκδοσης
Tιμή
€6.00
€15.00
Σύντομη περιγραφή

Το πιο πλήρες βιβλίο για την πρέφα στην Ελλάδα

Τα χαρακτηριστικά που έχει το νέο αυτό βιβλίο είναι τα εξής δύο:

α) Απευθύνεται σε όλους τους παίκτες της πρέφας, από μη έμπειρους μέχρι και τους πολύ δυνατούς παίκτες. Αλλά επίσης είναι ένα άριστο βοήθημα για αυτούς που επιθυμούν να μάθουν πρέφα. Πιστέψτε με, θα λατρέψετε αυτό το παιγνίδι.

β) Αναπτύσσει όλα τα θέματα (αγορά. εκτέλεση και άμυνα) διεξοδικά και περιγράφονται με τη σειρά όλες οι διαδικασίες σκέψης και ανάλυσης, από την στιγμή που ο παίκτης θα πάρει τα χαρτιά στο χέρι του, μέχρι να παιχτεί και το τελευταίο χαρτί της διανομής. Τα πολλά παραδείγματα που παρατίθενται σε κάθε φάση διευκολύνουν αφάνταστα την κατανόηση και την εμπέδωση της θεωρίας.

Ο Δημήτρης Κούρτης γεννήθηκε το 1968 στον Άγ. Βλάσιο Αγρινίου. Σπούδασε Φυσικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πληροφορική στο ΤΕΙ Μεσολογγίου. Είναι αναγνωρισμένος δάσκαλος και διαιτητής από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ.

Ο Σπύρος Τσοβόλας γεννήθηκε το 1960 στο Δ.Δ. Αγ. Παρασκευής Παναιτωλικού Αγρινίου. Σπούδασε Φυσικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και έκανε μεταπτυχιακό σε θέματα αξιοιποίησης νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση. Εργάζεται ως καθηγητής φυσικός σε σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας.