Δείτε μέσα
Κουφός είσαι ρε; Δεν ακούς;
 • Υπότιτλος
  Κουφές ιστορίες καθημερινής τρέλας
Συγγραφέας
 • Εικονογράφηση: Σπύρος Δερβενιώτης
 • ISBN
  978-960-6750-46-5
 • Στοιχεία έκδοσης
  Χαρτόδετο, σχήμα 14x20,5 cm
 • Σελίδες
  136
 • Ημερομηνία έκδοσης
Tιμή
€4.43
€14.77
Σύντομη περιγραφή

Σε αυτό το βιβλίο η Σοφία Κολοτούρου περιγράφει κουφές ιστορίες καθημερινής τρέλας από τη ζωή ενός μεταγλωσσικά κωφού ανθρώπου.
Ιστορίες που εσείς πιθανότατα δεν έχετε ακούσει ποτέ, όμως η ίδια έχει βιώσει ως αυτήκοος μάρτυς και συνεπώς σας τις μεταφέρει από …πρώτο αυτί.

Μερικές από αυτές τις ιστορίες τις ψιθύρισε και στον σκιτσογράφο Σπύρο Δερβενιώτη, με τον οποίο έπαιξαν το παιχνίδι «χαλασμένο τηλέφωνο», έτσι ώστε να καταγραφούν επακριβώς τα γεγονότα σε κόμικ.

Η Σοφία Κολοτούρου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει γράψει ποιητικές συλλογές και κάποια ποιήματά της έχουν μελοποιηθεί. Γράφει σε διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά, είτε έντυπα είτε διαδικτυακά. Οι ιστορίες αυτού του βιβλίου δημοσιεύτηκαν σε μια πρώτη μορφή στο προσωπικό της blog στο ίντερνετ, στο οποίο αναφέρεται στην κώφωση από την οποία πάσχει και διατηρεί στη διεύθυνση: kofosi.blogspot.com
H προσωπική της σελίδα, όπου έχει συγκεντρωθεί το σύνολο της δουλειάς της, βρίσκεται στη διεύθυνση: sofiakolotourou.gr

Η Σοφία Κολοτούρου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει γράψει ποιητικές συλλογές και κάποια ποιήματά της έχουν μελοποιηθεί. Γράφει σε διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά, είτε έντυπα είτε διαδικτυακά. Οι ιστορίες αυτού του βιβλίου δημοσιεύτηκαν σε μια πρώτη μορφή στο προσωπικό της blog στο ίντερνετ, στο οποίο αναφέρεται στην κώφωση από την οποία πάσχει και διατηρεί στη διεύθυνση: kofosi.blogspot.com
H προσωπική της σελίδα, όπου έχει συγκεντρωθεί το σύνολο της δουλειάς της, βρίσκεται στη διεύθυνση: sofiakolotourou.gr