Δείτε μέσα
Το παιδί μέσα μου φονεύει
Συγγραφέας
 • Μετάφραση: Βασίλης Κωστόπουλος
  Επιμέλεια: Δημήτρης Λυμπερόπουλος
 • ISBN
  978-618-5691-28-8
 • Στοιχεία έκδοσης
  Χαρτόδετο, σχήμα 14x19 cm
 • Σελίδες
  432
 • Ημερομηνία έκδοσης
Tιμή
€17.82
€19.80
Σύντομη περιγραφή

Το 2ο μυθιστόρημα της πενταλογίας μετά την επιτυχία του «Ενσυνείδητος φόνος»

 

«Δεν είναι ποτέ αργά να κάνουμε ακόμα πιο δυστυχισμένο το παιδί που κουβαλάμε μέσα μας».

ΓΙΟΣΚΑ ΜΠΡΑΪΤΝΕΡ

Το παιδί που επιθυμούμε μέσα μας o Μπγιορν Ντίμελ μαθητεύει στις αρχές της ενσυνείδησης. Η ενσυνειδητότητα θα τον βοηθήσει να βελτιώσει τη ζωή του. Αρχικά, θα παραιτηθεί από την πολύ δυσάρεστη και αγχωτική δουλειά στη νομική εταιρεία όπου εργαζόταν για χρόνια. Κάνει νέο ξεκίνημα και ασκεί πλέον τη δικηγορία ως ελεύθερο επάγγελμα. Τώρα περνά περισσότερο χρόνο με την κορούλα του. Θα συνεχίσει επίσης να τσακώνεται με τη γυναίκα του. Πλέον, όμως, τσακώνεται μαζί της ενσυνείδητα, έμπλεος αγάπης.

Α, ναι, παράλληλα διευθύνει ως ιθύνων νους και δύο μαφιόζικες συμμορίες, επειδή κάποια στιγμή χρειάστηκε να δολοφονήσει τον αρχιμαφιόζο της μιας. Τον άλλο, τον κρατά φυλακισμένο στο κελάρι ενός παιδικού σταθμού. Παρ’ όλα αυτά, ο Μπγιορν δεν μπορεί να απολαύσει τη ζωή του. Ποιος ο λόγος, όμως, να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Γιατί χάνει διαρκώς την αυτοκυριαρχία του; Χόρτασε μήπως από φόνους; Η απάντηση δεν είναι και τόσο απλή. Ο ψυχοθεραπευτής του στην ενσυνείδηση, ο Γιόσκα Μπράιτνερ, θα τον οδηγήσει ξανά στα σωστά μονοπάτια: Όλα οφείλονται στο παιδί που κουβαλά μέσα του! Ο Μπγιορν συνεχίζει να βελτιώνεται μέσω της ενσυνείδησης. Αυτή τη φορά θα ανακαλύψει το θανατηφόρο παιδί μέσα του και θα προσπαθήσει να τα βρει μαζί του μια για πάντα.

 • 60+ εβδομάδες Νο1 μπεστ-σέλερ στη λίστα του περιοδικού «Der Spiegel»
 • προσεχώς σειρά στο Netflix
Κάρστεν Ντους

Ο Κάρστεν Ντους (Karsten Dusseείναι δικηγόρος. Χρόνια τώρα, δραστηριοποιείται και ως συγγραφέας σεναρίων για την τηλεόραση. Η δουλειά του έχει διακριθεί με τα Βραβεία Γερμανικής Τηλεόρασης, αρκετές φορές με το Βραβείο Γερμανικής Κωμωδίας, όπως και με το Βραβείο Γκρίμε. Έχει δημοσιεύσει επίσης και διασκεδαστικά, εξειδικευμένα βιβλία πάνω σε νομικά ζητήματα.

Ο Ενσυνείδητος φόνος (Heyne, 2019) αποτελεί το πρώτο του μυθιστόρημα και κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΚΨΜ το 2022. Το παιδί μέσα μου φονεύει είναι το δεύτερο μέρος-βιβλίο της σειράς.