Το Κου-κουνελάκι
 • Υπότιτλος
  …τα όνειρα δίνουν λύσεις
 • Εικονογράφηση: Μαρούσα Πλατή
  Μουσική: Takis Tyrovolas
  DVD: Μάριος Νόττας
  Αφήγηση: Κ. Σφυρικίδης
 • ISBN
  960-6660-01-χ
 • Στοιχεία έκδοσης
  ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
  σκληρόδετο, σχήμα 22,5x23,5 cm
 • Σελίδες
  32
 • Ημερομηνία έκδοσης
Tιμή
€14.63
Διαθεσιμότητα
Out Of Stock
Σύντομη περιγραφή

ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

Το Κου-κουνελάκι της Κατερίνας Ρεΐσογλου, ένα κουνελάκι με προβλήματα ομιλίας, ζει στο όμορφο δάσος, αλλά αντιμετωπίζει την κοροϊδία από τα άλλα ζωάκια.

Θα μπορέσει ο σοφός κούνελος Καροτάκης Πουρ-και-Χουρ να τον βοηθήσεις; Θα γίνει κάποτε ευτυχισμένος ο Διαμαντούλης; Τα όνειρα δίνουν λύσεις.

Τις λύσεις και τα όνειρα θα τα βρείτε στο βιβλίο που εικονογράφησε η Μαρούσα Πλατή, αλλά και στο dvd του Μάριου Νόττα, όπου οι ήρωες ζωντανεύουν από τον αφηγητή Κ. Σφυρικίδη, με τη μουσική που δημιούργησε και εκτελεί ο Takis Tyrovolas.

Το βιβλίο έχει πάρει τον έπαινο της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών

 

Η Κατερίνα Ρείσογλου (κατά κόσμον «Ταρανδούλα») γεννήθηκε το 1973.

Δεν μετανιώνει για τα εξής: που χάϊδεψε τις γάτες της 10.323 φορές, που έχει δουλέψει 20.585 ώρες στη διαφήμιση και που γράφει παραμυθάκια. Το αγαπημένο της διήγημα είναι «Το σπίτι του Αστέριου» του Χ. Λ. Μπόρχες. Το βράδυ προσπαθεί να πιάσει τα΄ άστρα και εύχεται μια μέρα να τα καταφέρει.

Η Κατερίνα Ρείσογλου (κατά κόσμον «Ταρανδούλα») γεννήθηκε το 1973. Δεν μετανιώνει για τα εξής: που χάϊδεψε τις γάτες της 10.323 φορές, που έχει δουλέψει 20.585 ώρες στη διαφήμιση και που γράφει παραμυθάκια. Το αγαπημένο της διήγημα είναι «Το σπίτι του Αστέριου» του Χ. Λ. Μπόρχες. Το βράδυ προσπαθεί να πιάσει τα΄ άστρα και εύχεται μια μέρα να τα καταφέρει.