Δείτε μέσα
Το νησί των Αριθμών
 • Υπότιτλος
  Θεατρικό παραμύθι
 • Εικονογράφηση: Ίρις Σαμαρτζή
  Μουσική: Μάνος Τάκας
 • ISBN
  978-960-6660-12-2
 • Στοιχεία έκδοσης
  Σκληρό εξώφυλλο, Σχήμα: 23,5x22,5 cm
 • Σελίδες
  36
 • Ημερομηνία έκδοσης
Tιμή
€14.63
Σύντομη περιγραφή

Ένα θεατρικό παραμύθι για παιδιά, για την εκμάθηση των αριθμών μέσα από δραστηριότητες

Oι μικροί αναγνώστες αυτού του βιβλίου θα ζήσουν μια συναρπαστική πειρατική περιπέτεια μαζί με τον πειρατή Ματοκιάλη, που ξεκινά ένα ταξίδι για το νησί των αριθμών, για να μαζέψει τους αριθμούς που θα τον οδηγήσουν στην ανακάλυψη ενός χαμένου θησαυρού…

Το νησί των αριθμών είναι ιδανικό για:- θεατρική παράσταση – μιούζικαλ
- karaoke
- κουκλοθεατρική παράσταση
- χορευτική παράσταση
- δραματοποίηση
- θεατρικό παιχνίδι
- αφήγηση παραμυθιού με τη βοήθεια cd  κ.ά.

Το βιβλίο συνοδεύεται από μουσικό cd στο οποίο υπάρχουν πρωτότυπα τραγούδια, με στόχο να  βοηθήσουν τους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς που πιστεύουν στη μάθηση μέσω της ψυχαγωγίας.

Η Ζωή Σκαλίδη σπούδασε Κοινωνική Λειτουργός στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος του τμήματος Σκηνοθεσίας Κινηματογράφου της Σχολής Λ. Σταυράκου.

Παρακολούθησε marketing στο Τμήμα Εμπορίου και Διαφήμισης καθώς και μαθήματα νοηματικής γλώσσας.

Εργάστηκε σε ταινίες, σε τηλεοπτικές παραγωγές και σκηνοθέτησε θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, φοιτητές, άτομα με ιδιαίτερες ανάγκες και ηλικιωμένους.

 

Η Φωτεινή Τσάμπρα είναι υποψήφια διδάκτωρ, πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας και Ιστορίας Τέχνης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απόφοιτος του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών και μεταφράστρια γαλλικών. Γράφει στίχους για παιδικά τραγούδια και ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών παραμυθιών, θεατρικών έργων και βιβλίων για παιδιά.