Δείτε μέσα
ΥποΚριτικά Κείμενα
 • Υπότιτλος
  Σατιρικό παιχνίδι κακών προθέσεων
Συγγραφέας
 • ISBN
  978-960-89453-7-1
 • Στοιχεία έκδοσης
  Χαρτόδετο, σχήμα 14x20,5 cm
 • Σελίδες
  80
 • Ημερομηνία έκδοσης
Tιμή
€3.15
€6.30
Σύντομη περιγραφή

Ένας καυστικός σχολιασμός της νεοελληνικής κοινωνίας μέσα από σατιρικά κείμενα
Κείμενα υποΚριτικού στοχασμού πάνω σε έργα και καταστάσεις που αν και ουδέποτε υπήρξαν, φωτογραφίζουν κάποιες φαιδρές και παράλογες όψεις της πραγματικότητας, καλλιτεχνικής και όχι μόνο.

Στομφώδεις και άλογες εκδοχές της Ιστορίας, της λογοτεχνίας, της γλυπτικής, της δειπνοσοφίας, του τραγουδιού, του ποδοσφαίρου και της τηλεοπτικής ενημέρωσης κρίνονται εμβριθώς και με τον δέοντα προς τις περιστάσεις σκωπτικό σεβασμό, σε ένα σατιρικό παιχνίδι κακών προθέσεων.

Ο Νίκος Κουνενής γεννήθηκε το 1957 και είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Άρθρα, σατιρικά κείμενα και βιβλιοκριτικές του δημοσιεύονται στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.

Προηγούμενα βιβλία του: Οι συλλογές διηγημάτων Δημόσια Εγγραφή και Ζωντανή Σύνδεση (εκδ. Κοχλίας),  η μελέτη Πρωταγόρας- Γοργίας: η σοφιστική τομή (εκδ. Σαββάλας) και το μυθιστόρημα Ω του θαύματος! (εκδ. Μεταίχμιο).

Ο Νίκος Κουνενής γεννήθηκε το 1957 και είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Άρθρα, σατιρικά κείμενα και βιβλιοκριτικές του δημοσιεύονται στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο. Προηγούμενα βιβλία του: Οι συλλογές διηγημάτων Δημόσια Εγγραφή και Ζωντανή Σύνδεση (εκδ. Κοχλίας),  η μελέτη Πρωταγόρας- Γοργίας: η σοφιστική τομή (εκδ. Σαββάλας) και το μυθιστόρημα Ω του θαύματος! (εκδ. Μεταίχμιο).