Δείτε μέσα
Πάρτα μωρή άνεργη
Συγγραφέας
  • ISBN
    978-960-99410-0-6
  • Στοιχεία έκδοσης
    Χαρτόδετο, σχήμα 14 x 20,5 cm
  • Σελίδες
    256
  • Ημερομηνία έκδοσης
Tιμή
€13.00
Σύντομη περιγραφή

Από την blogger Μάγισσα Κίρκη στο χαρτί...
Αύθονο γέλιο, σύγχρονη πραγματικότητα, νεανική ματιά.

Αν πιστεύεις στα παραμύθια, κακώς κρατάς  αυτό το βιβλίο. Εδώ μέσα η σύγχρονη Μάγισσα Κίρκη είναι άνεργη με ωροσκόπο blogger, Αφροδίτη στους πρώην και Ήλιο στο ΠΑΣΟΚ που της κόβει 14-να’ ναι-οι-ώρες-τους-μισθούς. Τα δε γουρούνια έγιναν εργοδότες, ο Οδυσσέας στέλνει friend requests στους Λαιστρυγόνες και το νησί του έχει γεμίσει πακιστανούς μικροπωλητές με υπηκοότητα ελληνική και ιθαγένεια χασαποσέρβικη.
Σαν βγεις λοιπόν στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να ‘ναι άδειος ο δρόμος για να προλάβεις να πάρεις το παιδί απ’ το σταθμό. Μα κι αν τον βρεις τίγκα, η Ιθάκη δεν σε γέλασε… αυτός ο βλάκας ο συνάδελφος σε γέλασε που σου είπε να πας από Κηφισίας, μέρα απεργίας του μετρό… καλού κακού κράτα ψιλά για τα διόδια!

Υ.Γ. Δεν πιστεύω να ξεφυλλίζεις όρθιος το βιβλίο για να το διαβάσεις τσαμπέ… να πληρώσεις και να το πάρεις, παλιολιμούτση!

H Kυριακή Mαγεμένη γεννήθηκε στο μαιευτήριο Ήρα από γιατρό-χασάπη και μεγάλωσε στην Aθήνα.

Aποφοίτησε από το Λύκειο με τεράστια επιτυχία (δύο χρονιές μεταξεταστέα – βαθμός απολυτηρίου: 14) η οποία την ακολούθησε στο (ψωρο) IEK (της κακιάς ώρας) που σπούδασε παραγωγή τηλεόρασης. H πολύμηνη τηλεοπτική της εμπειρία (βλ. πρακτική εξάσκηση στο εστιατόριο της EPT) εξελίχθηκε ραγδαία σε μια αξιοζήλευτη καριέρα (βλ. ρεσεψιόν-τηλεφωνικό κέντρο).

Σήμερα –και σε ηλικία μόλις 18 ετών– γνωρίζει πέντε ξένες γλώσσες, έχει ύψος 1,42 και τα ενδιαφέροντά της είναι το μπάσκετ και η διάσωση του πλανήτη.

Yστερόγραφο: Nα με συμπαθάτε που δεν μοστράρω φωτογραφία αλλά μου τελείωσε η λακ.

H Kυριακή Mαγεμένη γεννήθηκε στο μαιευτήριο Ήρα από γιατρό-χασάπη και μεγάλωσε στην Aθήνα. Aποφοίτησε από το Λύκειο με τεράστια επιτυχία (δύο χρονιές μεταξεταστέα – βαθμός απολυτηρίου: 14) η οποία την ακολούθησε στο (ψωρο) IEK (της κακιάς ώρας) που σπούδασε παραγωγή τηλεόρασης. H πολύμηνη τηλεοπτική της εμπειρία (βλ. πρακτική εξάσκηση στο εστιατόριο της EPT) εξελίχθηκε ραγδαία σε μια αξιοζήλευτη καριέρα (βλ. ρεσεψιόν-τηλεφωνικό κέντρο). Σήμερα –και σε ηλικία μόλις 18 ετών– γνωρίζει πέντε ξένες γλώσσες, έχει ύψος 1,42 και τα ενδιαφέροντά της είναι το μπάσκετ και η διάσωση του πλανήτη.
Yστερόγραφο: Nα με συμπαθάτε που δεν μοστράρω φωτογραφία αλλά μου τελείωσε η λακ.