Ο Μανώλης Φραγγίδης (Manolis Frangidis) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980. Το 1998 τον βρίσκει φοιτητή Ιατρικής στη Σιένα της Ιταλίας και το 2007 αριστούχο απόφοιτο του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών, της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ με κατεύθυνση “Ζωγραφική”. Το 2010 αποκτά τον μεταπτυχιακό τίτλο του Τμήματος ΗΜΜΥ της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. “Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών” και κατεύθυνση “Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ήχου και της εικόνας για την εκπαίδευση και την παραγωγή”. Το 2014 ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Ειδική Αγωγή ενώ παράλληλα είναι υποψήφιος διδάκτωρ στην Παιδαγωγική Σχολή του Α.Π.Θ.

Έχει διοργανώσει και συμμετάσχει σε εκθέσεις εικαστικών, κόμικς, θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές και εκδόσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με ελληνικές και ξένες εταιρίες για την δημιουργία επιτραπέζιων παιχνιδιών που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά, με τίτλους όπως “27th Passenger: A Hunt on Rails” και “Intrigue City” με την Purple Games, “Posse: Wild West Justice” και “Battlezone: The Martian-Terran War” με την SPHansen Games, το "Battle Barrage" με την MK Games και τη σειρά “Duel Bots” με την Game Crafter, LLC .

Παράλληλα, από το 2010 εργάζεται ως μόνιμος καθηγητής εικαστικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Βιβλία του συγγραφέα

Comix Noir II
Comix Noir II
The Devil you Know
Μανώλης Φραγγίδης