18 Νοε 2019

Εκατοντάδες φίλες και φίλοι, αναγνώστες/στριες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των εκδόσεων ΚΨΜ να γιορτάσουμε τα 15 χρόνια μας με ένα μεγάλο τριήμερο Bazaar.

Στις 7, 8 και 9 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε λοιπόν το "δώρο" μας στους φίλους και τις φίλες μας, με εκπτώσεις από 30 έως 70% σε ΟΛΟΥΣ τους τίτλους των εκδόσεων ΚΨΜ.

Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη, με εκατοντάδες επισκέπτες και τις 3 μέρες. Το βιβλιοπωλείο ΚΨΜ, στον πεζόδρομο Κιάφας 3 και Ακαδημίας γέμισε με ανθρώπους κάθε ηλικίας που έψαχναν βιβλία και διάβαζαν. Ταυτόχρονα οι επισκέπτες του bazaar είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μοναδικά happenings! Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου το απόγευμα με μπουζούκι και κιθάρα από τους Πάνο Χαλαβαζής και Νίκο Γεωργίου και το Σάββατο 9/11 το μεσημέρι με τον τραγουδοποιό, συγγραφέα (και όχι μόνο!) Σπύρο Γραμμένο !

15 χρόνια ΚΨΜ – 15 χρόνια αναγνώσεις "υψηλού ρίσκου"!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους-ες τους φίλους-ες μας, τους εκατοντάδες αναγνώστες-στριες που μας τίμησαν στις 3 αυτές μέρες. Γιορτάσαμε τα 15 χρόνια των εκδόσεών μας με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζουμε να δώσαμε χαρά και πολύτιμα αναγνώσματα υψηλού ρίσκου σε πάρα πολλούς ανθρώπους. Υποσχόμαστε ότι συνεχίζουμε με την ίδια ποιότητα, με το ίδιο πνεύμα και ακόμα καλύτερες εκδόσεις τα επόμενα χρόνια. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για τη στήριξή σας και την αγάπη σας!