Alex Robinson

Alex Robinson

Ο Alex Robinson αποφοίτησε από το Λύκειο Yorktown το 1987. 
Εργάστηκε για επτά χρόνια σε ένα μεγάλο μητροπολιτικό βιβλιοπωλείο μέχρι που αποφάσισε να παραιτηθεί και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στη δημιουργία κόμικς. Ζει στη Νέα Υόρκη με τη γυναίκα του, Kristen, και τις δυο τους γάτες, Cadbury και Krimpet.
Άλλα βιβλία του περιλαμβάνουν: BOP!: MORE BOX OFFICE POISON και το graphic novel, TRICKED το οποίο κυκλοφόρησε από την Top Shelf το 2005. Το έργο του Box Office Poison διακρίθηκε με το βραβείο Eisner.
Box Office Poison
Ένα απολαυστικό graphic novel του Alex Robinson

Τρεις δημιουργοί κόμικς, ένας βιβλιοϋπάλληλος, ένας καθηγητής ιστορίας και μια δημοσιογράφος είναι μερικοί από τους ήρωες του απολαυστικού γκράφικ νόβελ του Άλεξ Ρόμπινσον. Το επικό μυθιστόρημά του αφηγείται με απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο τις ζωές καθημερινών ανθρώπων: τις δυσκολίες και τα αδιέξοδα της δουλειάς και της ζωής, την αγάπη, το σεξ, τη ματαίωση και την απογοήτευση, το παρελθόν που τους κυνηγάει, τις προσωπικές σχέσεις. Οι εμπνευσμένοι διάλογοι του Ρόμπινσον καθιστούν το βραβευμένο με Eisner Box Office Poison από τα πιο απολαυστικά βιβλία κόμικς των τελευταίων ετών. Η αφηγηματική ικανότητά του, το χιούμορ του, οι σιωπές του αιχμαλωτίζουν τον αναγνώστη αφήνοντάς του μια γλυκόπικρη γεύση…