Εξώφυλλο βιβλίου «Ζοφερή Εξουσία»
01 Μαρ 2023

Διαβάστε το σχόλιό του Δημήτρη Μουρατίδη για το νέο βιβλίο από τις Εκδόσεις ΚΨΜ.

Το πρώτο, (αυτοτελές), μέρος μιας τριλογίας του Γερμανού συγγραφέα και ρεπόρτερ Χάραλντ Λούντερς που έχει τίτλο «Ζοφερή Εξουσία», είναι ένα συναρπαστικό πολιτικό θρίλερ.

Η Γερμανία υποδέχεται αρκετά μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων απ’ ότι είχε αρχικά υπολογίσει. Αυτό φαίνεται ότι δεν αρέσει σε κάποιους ακροδεξιούς-νεοναζιστικούς θύλακες των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι αποφασίζουν να αντιδράσουν.

Ένα dvd που θα φτάσει στα χέρια του δημοσιογράφου Μιτς Μπέργκερ, θα ενεργοποιήσει τα επαγγελματικά του αντανακλαστικά και θα ξεκινήσει μια έρευνα που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του και η οποία θα τον οδηγήσει στον πυρήνα μιας συνωμοσίας που απειλεί τη Γερμανία.

Το «Ζοφερή Εξουσία», είναι ένα καταιγιστικό, συναρπαστικό κι επίκαιρο πολιτικό θρίλερ, που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.

Την παρουσίαση συνοδεύει ηχητικό με αποσπάσματα του βιβλίου, που δημιούργησε η NRG Productions - Voices & audio for media σε συνεργασία με την GReads / Αφήγηση βιβλίων. Ευχαριστώ τις Εκδόσεις ΚΨΜ που παραχώρησε την άδεια για την χρήση των αποσπασμάτων.

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://bibliodiktis.blogspot.com/2023/02/blog-post_24.html

Ακούστε ένα ολιγόλεπτο podcast από τις πρώτες σελίδες του βιβλίου