Ο B.D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) γεννήθηκε το 1967 στο Πέραμα και ασχολείται με το hip hop σχεδόν από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Είναι ιδρυτής και βασικό μέλος των Active Member και ο «εμπνευστής» του πολιτιστικού κινήματος Low Bap. Από τότε που κυκλοφόρησε τον πρώτο hip hop δίσκο στην Ελλάδα, την «Διαμαρτυρία» έως σήμερα έχει διανύσει πολύ δρόμο και ακόμα περισσότερο δρόμο έχει βάλει μπροστά του…

Έχει καθιερώσει πανευρωπαϊκά φεστιβάλ, όπως το Low Bap Festival. Έχει συμμετάσχει και συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην έκδοση διαφόρων fanzines όπως τα: «Radicalistic», «Ονειρολόγιο», «Praxia». Έχει ασχοληθεί με soundtrack σε ταινίες, ραδιοφωνικές εκπομπές, το low bap ντοκιμαντέρ, και αμέτρητα live.

Δημιούργησε το 1993 τη Freestyle Productions, ενώ το 2001 εγκαινίασε στο Πέραμα το πρώτο hip hop δισκάδικο στην Ελλάδα, το Intro, ενώ το ίδιο φθινόπωρο άρχισε να λειτουργεί το studio Perasma.

Ο B.D.Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) γεννήθηκε το 1967 και ασχολείται με το hip hop σχεδόν από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Είναι ιδρυτής και βασικό μέλος των Active Member και ο «εμπνευστής» του πολιτιστικού κινήματος Low Bap. Από τότε που κυκλοφόρησε τον πρώτο hip hop δίσκο στην Ελλάδα, την «Διαμαρτυρία» έως σήμερα έχει διανύσει πολύ δρόμο και ακόμα περισσότερο δρόμο έχει βάλει μπροστά του…

Έχει καθιερώσει πανευρωπαϊκά φεστιβάλ, ενώ πρόσφατα οργάνωσε το 9o Low Bap Festival. Έχει συμμετάσχει και συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην έκδοση διαφόρων fanzines όπως τα: «Radicalistic», «Ονειρολόγιο», «Praxia». Έχει ασχοληθεί με soundtrack σε ταινίες, ραδιοφωνικές εκπομπές, το low bap ντοκιμαντέρ, και αμέτρητα live.

Βιβλία του συγγραφέα

Χρέωσέ τα κι αυτά στη φωτιά
Χρέωσέ τα κι αυτά στη φωτιά
Στίχοι και εικόνες BD FOXMOOR/ACTIVE MEMBER
B.D.Foxmoor